Taşçı: Çırağımı affetmem

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
Taşçı: Çırağımı affetmem

TÜRKİYE Haberleri  / OZEL

Uğradığı silahlı saldırı sonrası evinde istirahate çekilen Taşçı, "Bu sezon Kırkpınar'a seyirci, ancak seneye güreşmek için gideceğim. Çırağım Mehmet Yılmaz'ı hiçbir zaman affetmem" dedi.



AHMET Taşçı, Cumhuriyet döneminin en başarılı başpehlivanı. Kırkpınar'da 2004 öncesi tam 9 defa Başpehlivanlığı kazanan Taşçı, 2 defa da altın kemerin daimi sahibi oldu. Üçüncü kemeri kazanacağı yıl ise rakibi rahmetli başpehlivan Cengiz Elbeye'nin elini havaya kaldırarak güreşi ona bıraktı. Yıllar sonra bu olayı da değerlendiren Taşçı, "Son yıllarda tribünlerde gruplaşmalar oldu. Haksız protestolara maruz kaldım, hakem heyetinin de gereksiz ikazı sonrası 3. altın kemeri almaya çok yaklaşmışken güreşi Cengiz'e bıraktım" diyor. Taşçı ile Karamürsel'deki evinin bahçesindeki çadır kamelyada sohbet ettik. İki ayağı da alçıda ve platinliydi, ayakta zor duruyordu. Taşçı ile birlikte geleneksel güreşimizi şöyle bir harmanladık. Ama önce vurulma olayı...


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN
TÜRKİYE
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...