Öldü denildi, hastane yalanladı

- Güncelleme:
Öldü denildi, hastane yalanladı

TÜRKİYE Haberleri

Antalya'da 21 Ocak'ta çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır'ın kalp ve böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi. Ancakhastaneden yapılan açıklamada, "Hastanın 2 Mayıs'ta saat 17.30 itibariyle yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir" denildi. Kavdır'ın öldüğünü söyleyen babası ise, "Oğlumun fişinin çekildiğini gördüm, yarın cenaze işleri ile uğraşacağız" diyerek şaşırttı. Daha önce Hacettepe Üniversitesi'nde çift kol ve bacak nakli yapılan Şevket Çavdar da vefat etmişti.

Saat 16: 50'de Antalya'da 21 Ocak'ta çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır'ın kalp ve böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi. Yaklaşık 1 saat sonra Akdeniz Üniversitesi Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, bir açıklama yaparak bunu yalanladı. Özkan, "Hastanın 2 Mayıs'ta saat 17.30 itibariyle yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Durumu kritik olarak seyretmektedir" dedi. nbsp; nbsp;Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, 21 Ocak tarihinde çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır'ın taburcu olduktan sonra idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle tekrar hastanede tedavi altına alındığını belirtti. nbsp;Kavdır'ın 1 Mayıs tarihinde ani gelişen sepsis (kan zehirlenmesi) nedeniyle yoğun bakıma alındığını kaydeden Özkan, "Hastanın 2 Mayıs'ta saat 17.30 itibariyle yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Durumu kritik olarak seyretmektedir" diye konuştu.

ŞEVKET ÇAVDAR VEFAT ETMİŞTİ
34 yaşındaki Kavdır, tedavi edildiği Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nden 30 Mart tarihinde taburcu edilmişti. Cihan Topal'dan sonra Türkiye'nin ikinci çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır, iyileşip hastaneden taburcu olduktan sonra, aşırı ilgiden rahatsız olduğunu söyleyerek bir ay önce hastaneye dönmüştü. Daha önce Hacettepe Üniversitesi'nde çift kol ve bacak nakli yapılan Şevket Çavdar da vefat etmişti.

BABASI: OĞLUMUN FİŞİNİN ÇEKİLDİĞİNİ GÖRDÜM nbsp;
nbsp;Hastaneden yapılan duyurunun ardından baba İbrahim Kavdır, kafa karıştıran bir açıklama yaptı. Kavdır, gözyaşları içinde, "Oğlumun fişinin çekildiğini gördüm, yarın cenaze işleri ile uğraşacağız" diye konuştu. nbsp;Kavdır'ın Varsak'taki evi ise ziyaretçi akınına uğradı. Sandalyelerin konulduğu evin önünde bir araya gelen ailenin yakınları da gözyaşlarına boğuldu. Atilla Kavdır'ın oğlu İbrahim Kavdır ve eşi Ayşe Kavdır yakınlarının desteği ile ayakta durabildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...