Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde firari şüpheli yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde firari şüpheli yakalandı

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

İstanbul'da balık restoranında öldürülen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili firari olarak aranan şüpheli Seccad Y. Bursa'da yakalandı.

Sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş kulübü eski yöneticilerinden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak günü Yeşilköy’de ortağı olduğu balık restoranında silahlı saldırıya uğramış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

17 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Cinayetin ardından zanlıların yakalanması için çalışma yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, olaya karıştığı belirlenen 17 kişiyi gözaltına almıştı.

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde firari şüpheli yakalandı

13 GÜN SONRA YAKALANDI

Firari şüpheli Seccad Y. ise olaydan 13 gün sonra Bursa'da yakalandı. Cinayet anında olayın yaşandığı restoranda olduğu iddia edilen Seccad Y. ifadesi alınmak üzere Bursa'dan İstanbul'a getiriliyor.

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde firari şüpheli yakalandıCinayetin ardından kaçarak kayıplara karışan Seccad Y. Bursa'da yakaladı.

Seccad Y.'nin yakalanmasının ardından sunucu Ece Erken'de sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve emniyet güçlerine teşekkürlerini iletti. 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...