KCK davasında Arapça savunma kabul edildi

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
KCK davasında Arapça savunma kabul edildi

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde KCK operasyonunda gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı. Tutuklanan eski BDP İlçe yöneticisi Mashar A.'nın savcılık ve mahkeme ifadesini Arapça vermek istediği ve bu isteğinin savcılık ve mahkemece kabul edildiği öğrenildi.

nbsp;Mardin'in Kızıltepe ilçesinde KCK operasyonunda gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı. nbsp; nbsp;
nbsp; Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında Kızıltepe'de dün sabah saatlerinde birçok eve düzenlenen operasyonunda gözaltına alınan eski BDP İlçe Eş Başkanı Gurbet T., BDP'li yöneticiler Nurhan Ö., Cengiz D., Mashar A., Çetin Y. ile belediye meclis üyeleri Hamdullah B., Beşir D. ve MEYA-DER Başkanı Fettah T., dün akşam adliyeye sevk edildi. Savcılık işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkartılan 8 kişi, tutuklanarak Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Eski BDP İlçe yöneticisi Mashar A.'nın savcılık ve mahkeme ifadesini Arapça vermek istediği ve bu isteğinin savcılık ve mahkemece kabul edildiği öğrenildi. nbsp;

TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...