İzzetbegoviç, Çankaya Köşkü'nde

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
İzzetbegoviç, Çankaya Köşkü'nde

TÜRKİYE Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyesi Bakir İzetbegoviç ile bir araya geldi.

Gül, İzzetbegoviç'i Çankaya Köşkü'nün Büyük Şeref Kapısı önünde karşıladı. Gül ve İzzetbegoviç, tokalaşarak gazetecilere poz verdikten sonra baş başa görüşmeye geçti. nbsp;İzzetbegoviç, Gül'den önce nbsp;Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. nbsp;Davutoğlu, İzzetbegoviç ile Dışişleri Konutu'ndaki görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. nbsp;Bakan Davutoğlu, Suriye konusuna değinerek, BM Genel Kurulu'na sunulacak Suriye tasarısından çıkacak sonucun bağlayıcı olmayacağını, ancak psikolojik alanda yaratacağı etkinin göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade ederek, Tunus'ta yapılacak Suriye toplantısından Suriye yönetimine uyarı mesajı çıkmasını beklediklerini söyledi. nbsp; nbsp; "BM'nin Suriye konusunda sadece siyasi yardım değil, insani yardım için de devreye girmesi lazım" diyen Davutoğlu, Türkiye'nin bu yönde de çaba sarf ettiğini vurguladı. nbsp;

TÜRKİYE
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...