İzmir'de büyük dram: 10 ve 12 yaşındaki kardeş ölü bulundu

Düzenleyen:
İzmir'de büyük dram: 10 ve 12 yaşındaki kardeş ölü bulundu

TÜRKİYE Haberleri

Güne sarsıcı bir haberle uyandık... İzmir'in Kınık ilçesinde 10 ve 12 yaşındaki 2 erkek kardeşin yangın söndürme havuzunda cansız bedenine ulaşıldı. 2 küçük kardeşten bir süredir kendilerinden haber alınamıyordu. Öte yandan adli makamlar olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Büyük dramın adresi İzmir'in Kınık ilçesi... Bir süredir kendilerinden haber alınamayan kardeş olan 2 küçük çocuk yangın söndürme havuzunda ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ÇOCUKLARDAN BİR SÜREDİR HABER ALINAMIYORDU

Olay, Kınık ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Poyracık Mahallesi’nde oturan evli ve 3 çocuk babası Sadettin Pala, çocukları Eymen (10) ile Ömer’den (12) bir süredir haber alamayınca saat 17.00 sıralarında yakınları ile birlikte arama çalışması başlattı. Arama sonucunda Çümbülce mevkisinde bulunan yangın söndürme havuzunun yakınında çocuklara ait olduğu değerlendirilen elbise ve ayakkabılar bulundu. Bunun üzerine Pala ve yakınlarınca durum sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirildi.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Olay yerine gelen jandarma ve Bergama Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, havuzun çevresinde yaptıkları incelemenin ardından adrese balık adam ve AFAD görevlileri çağırıldı. Olay mahalline gelen ve havuza giren balık adamlar, Eymen ve Ömer’in cansız bedenine ulaştı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İzmir'de büyük dram: 10 ve 12 yaşındaki kardeş ölü bulundu
Çocukların sünnet töreninden bir kare...

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...