Esnafa destek başvuruları e-devlet üzerinden yapılabilecek

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Esnafa destek başvuruları e-devlet üzerinden yapılabilecek

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere verilecek hibe desteği başvurularının 25 Mayıs’tan itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabileceğini açıkladı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan iki ayrı grup halinde verilecek 5 bin ve 3 bin Türk Lirası hibe desteğinden 17 Mayıs tarihinden önce (bu tarih dâhil) vergi mükellefiyetini tesis ettirmiş esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlerin faydalanabileceğini aktardı. 

25 MAYIS'TA BAŞLAYACAK
Muş, “Esnafımıza yapacağımız destek başvuruları 25 Mayıs’tan itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Esnafımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Destek başvuruları ve itirazlar elektronik ortamda "www.turkiye.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılacak.

Başvuruların uygun bulunması halinde ilgilinin banka hesabına destek ödemesi gerçekleştirilecek. İlgilinin belirttiği banka hesabına aktarılamayan bedeller serbest ödeme yöntemiyle verilecek.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...