Erdoğan, Hamas lideriyle görüştü

- Güncelleme:
Erdoğan, Hamas lideriyle görüştü

TÜRKİYE Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hamas Lideri Halid Meşal ile görüştü. Görüşmeye Dışişleri Bakanı Davutoğlu da katıldı.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 2 saat sürdü. nbsp;Görüşmeye, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de katıldı. nbsp;Başbakan Erdoğan, Cuma namazının ardından gazetecilere, görüşmede, birinci derecede Filistin meselesinin ele alınacağını, Filistin'de Hamas ve nbsp; El-Fetih arasında yaşanan olumlu gelişmelerin üzerinde durulacağını ve bölgedeki gelişmelerin değerlendirileceğini söylemişti. nbsp;Geçtiğimiz aylarda Hamas hükümetinin Başbakanı İsmail Haniye ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas da Türkiye'ye gelerek Başbakan Erdoğan ile görüşmüştü. Başbakan Erdoğan'ın Filistin'deki uzlaşmaya büyük önem verdiği biliniyor. nbsp; nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...