Dünyanın en büyük albino ailesi

- Güncelleme:
Dünyanın en büyük albino ailesi

TÜRKİYE Haberleri

Hindistan'da tek odalı bir evde yaşayan Pullan ailesinin bütün fertleri, bir renk hastalığı olan albinizm hastası. 10 kişilik aile dünyanın en kalabalık albino ailesi olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girecek. Albino olan Rosetauri (50) ve karısı Mani'nin (45) üçü erkek, üçü kız tüm çocukları da albino oldu.

Hindistan'da tek odalı bir evde yaşayan Pullan ailesinin bütün fertleri, bir renk hastalığı olan albinizm hastası. 10 kişilik aile dünyanın nbsp;en kalabalık albino ailesi olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girecek. Albino olan Rosetauri (50) ve karısı Mani'nin (45) üçü erkek, üçü kız tüm çocukları da albino oldu. Ailedeki kızlardan Renu da albinizmli Rosheh (27) ile evlendi ve şimdi 2 yaşında olan çocukları da yine albino doğdu. 10 kişilik aile, Delhi'de tek odalı bir dairede yaşıyor. Pullanlar, Hintlilerin kendilerini yabancı zannettiğini ve "İngilizler" diye hitap ettiklerini ifade ettiler. Nadir olan bu hastalık 17 binde bir görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...