Dehşeti anlattılar

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
Dehşeti anlattılar

TÜRKİYE Haberleri  / OZEL

İşkence sonucu sakat kalan Suriyeli muhalifler Esad'ın korkunç yüzünü anlattı: 75 kişiyi taradılar. Yaralandık, ölü numarası yapıp kurtulduk... Eski bir MİT'çinin Esad yönetimine sattığı albayın kardeşi Mahmut Hermuş da "Kardeşim kirli planlara kurban edildi" dedi.

Beşar Esad ve Baas rejiminin saldırıları sonucu yaralanan Suriyelilerin bir kısmı İstanbul'daki özel bir hastanede tedavi ediliyor. Suriyeli misafirlerin anlattıkları ise ülkede yaşanan dehşeti gözler önüne seriyor. Yaralılardan Muhammet İlyas, "Esad'ın acıması yok. İnsanlar en masum talepleri için sokağa çıktıklarında bu onları sonu oluyor" dedi. nbsp;22 yaşındaki İlyas, İdlip'te yaralanmış. Henüz yeni ameliyattan çıkmış birisi. Sadece İlyas değil, nbsp;İstanbul'da bulunan Suriyeli yaralıların önemli bir kısmı protesto gösterileri sırasında askerler tarafından açılan ateş sonucu büyük hasarlar görmüşler. nbsp;

HABERİN DEVAMI

TÜRKİYE
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...