Ahmet Şık'ın annesi, kurban kesti

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Ahmet Şık'ın annesi, kurban kesti

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Konyaaltı ilçesinde bulunan evinde oğlu Ahmet Şık'ın tahliye edilmesi halinde kurban keseceğine ilişkin adakta bulunduğunu belirten Fatma Şık, 600 TL'ye aldığı kurbanı kesti.

nbsp;İstanbul 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nin OdaTV davası kapsamında tutuklu yargılanan sanıklardan gazeteci Ahmet Şık'ın tahliyesi sonrası Antalya'da bulunan annesi Fatma Şık bir kurban kesti. nbsp; nbsp;
Konyaaltı ilçesinde bulunan evinde oğlu Ahmet Şık'ın tahliye edilmesi halinde kurban keseceğine ilişkin adakta bulunduğunu belirten Fatma Şık, 600 TL'ye aldığı kurbanı kesti. nbsp; nbsp; nbsp;
Duruşmayı izlemek üzere İstanbul'a giden Ahmet Şık'ın Akdeniz Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan ağabeyi Yrd.Doç. Dr. Bülent Şık'ın telefondan tahliyeyi öğrendiğini belirten anne Fatma Şık, "Çok mutluyum. Beklenen bir sonuçtu. Beklenmeyen de bir sonuçtu. Çünkü ümitlerimiz kırıktı. Adaletin geç tecelli edeceğine inanıyordum. Bizim için sürpriz oldu. Oğlumun çıkması değil, böyle bir kararın çıkması sürpriz. Çünkü, ben çocuğumun suçsuz olduğuna inanıyordum. İlk gün tutuklandığında da demiştim. 'Çocuğumda bir örgüt bağlantısı en ufak bir şey olursa kendimi yakacağım' diye. Bulamadılar, bulamayacaklar. Biz onları temiz yetiştirdik. İlahi adalet tecelli etti. Bütün suçsuzlara da aynı kararı çıkmayı nasip eylesin" dedi.

TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...