Adem'in eylemleri

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
Adem'in eylemleri

TÜRKİYE Haberleri  / OZEL

Yaşar Büyükanıt hakkında suç duyurusunda bulunarak soruşturma açılmasını sağlayan Adalet Platformu Sözcüsü Adem Çevik, sıra dışı eylemlere imza atan bir isim olarak biliniyor.

Genelkurmay eski Başkanı Yaşar Büyükanıt hakkında 27 Nisan e muhtırası ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunarak soruşturma açılmasını sağlayan Adalet Platformu Sözcüsü Adem Çevik, sıra dışı eylemlere imza atan bir isim olarak biliniyor. Bugüne kadar sayısız dilekçelerle yüzlerce kişi hakkında suç duyurusunda bulunan Çevik, Türkiye'nin gündemini sarsan önemli davaların başlatıcısı oldu. Çevik, eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner ve üç kuvvet komutanının Hasdal'daki tutuklu askerleri ziyaret etmesi hakkında soruşturma açılmasını sağladı. Başbuğ'un Yüce Divan yerine Özel Yetkili Mahkeme'de yargılanmasında da Çevik'in Yargıtay'a verdiği dilekçe etkili oldu.

HABERİN DEVAMI

TÜRKİYE
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...