10 numara acizlik!

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
10 numara acizlik!

TÜRKİYE Haberleri  / OZEL

Türkiye'nin en büyük yolcu terminali akaryakıt kaçakçılığının merkezi oldu. Otobüsler artık mazot yerine '10 numara' ile sefere çıkıyor.


BU NASIL YASAK?
Petrol Piyasası Kanunu'na göre 10 numara yağı bulundurmak ve satmak suç değil. Sadece araca doldururken yakalanınca ceza kesilebiliyor. Bu da kolluk kuvvetlerinin elini kolunu bağlıyor. Ne polis, ne zabıta ne de maliye kaçakçılara bir şey yapamıyor...

ESENLER OTOGARINDA 10 NUMARA YAĞ KAÇAKÇILIĞI BÖYLE YAPILIYOR

##Video## nbsp;

MAZOT 4 TL OLUNCA
Mazotun litresi 4 liraya çıkınca 'katil yakıt' olarak bilinen 10 numara yağ kullanımında rekor bir artış yaşandı. Mazot tüketimi hızla düşerken, yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs ve kamyonların çoğu 10 numara yağ kullanmaya başladı... nbsp;

BİR DEPODA 600 LİRA KÂR nbsp;
Esenler Otogarının alt katları kaçak nbsp;yağ deposu gibi. Sefere çıkacak otobüsler kuytu köşelerde 10 numara yağ ile fulleniyor. Ardından nbsp;nerede patlayacağı belli olmayan birer tekerlekli bomba gibi yollara çıkıyor.



HABERİN DEVAMI





TÜRKİYE
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...