Yılların eskitemediği desen: Ekose

- Güncelleme:
Yılların eskitemediği desen: Ekose

Türkiye Cumartesi Haberleri

Hayat alanlarında hareketlilik oluşturmak istediğimizde başvurduğumuz en güzel yöntemlerden biri desenlerle evi harmanlamaktır. Tarihte klasikleşmiş ve asla bıkkınlık hissettirmeyecek olan desen de ekoseden başkası değildir. Bu popüler desen biçimini siz de evlerinizde kullanmak istiyorsanız önerilerimize kulak verin yeter.

TACİHAN YONGACI'NIN HABERİ - Öncelikle ekose desenini; rustik tarzdan moderne, vintageden retroya kadar her tarzla birlikte evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece evinizin hangi alanını görsel anlamda ısıtmak istediğinize karar vermek!

Yılların eskitemediği desen: Ekose

Mutfakta masadan oturma odasına kadar kullanabileceğiniz bu deseni odalarınızda kırlentlerde, minderlerde, koltuk şallarında, örtülerde aksesuar şeklinde de değerlendirebilirsiniz. Hatta işi daha da büyütüp bu desene duvar kâğıtlarından koltuk kaplamalarına kadar her yere aktarabilirsiniz.

Yılların eskitemediği desen: Ekose

Samimi bir havaya sahip olan ekoseyi sofralarınızda kullanırken hafif sportif ve modernistik öğeleri göz önünde tutmalısınız. Mesela spor tek kişilik koltuk-sandalye-puf veya 2-3 kişilik koltukları değerlendirebilirsiniz. Ekose stilinin en çok yakıştığı ögelerden bir diğeri de retro-dönemi klasik tarz ürünlerdir.

Yılların eskitemediği desen: Ekose

Berjer koltuklara ekose stili çok değişik bir hava katar. Ancak kenarları oymalı ve varaklı klasik-avangart stildeki bir koltukta ekoseyi kullanmamalısınız. Zira ağır döşeme stilleriyle bağdaşmayan ekose deseniyle zorlama yapmış olursunuz. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...