Tek bir kareyle kusursuz şıklığa

- Güncelleme:
Tek bir kareyle kusursuz şıklığa

Türkiye Cumartesi Haberleri

Kombininize saatler harcasanız da bazen ayna karşısında işler yolunda gitmez ve neyin içinize sinmediğini bir türlü çözemezsiniz. İşte tam o an çekeceğiniz bir fotoğraf karesi, kendinize tepeden tırnağa karşıdan bakma imkânı sunar.

DUYGU YILMAZ'IN HABERİ

Güzel giyinmek, şık kombinler oluşturmak çoğu kadın için vazgeçilmezdir. Ancak bazen bir kombini hazırlarken uzun süreler ayırsanız da tüm şıklığınızı zedeleyecek detayı göremeyebilirsiniz. Peki günlük hayatın koşuşturmacasında kıyafetlerinizle nasıl kusursuz bir görünüm yakalayabilirsiniz?

İlk olarak kıyafetinizi akşamdan hazırlamaya özen gösterin. Böylece günün erken saatlerinde elinize geleni giymemiş olursunuz. Saçınız, makyajınız, ayakkabınız, aksesuarlarınız her şeyiniz tamam. Ancak hâlâ yolunda gitmeyen bir şeyler var... İşte bunun için devreye fotoğraf giriyor! Genelde ayna karşısında hazırlanırken, uzun uzun kendimizi incelesek de sadece bir noktaya odaklanırız ve asla resmin bütününü göremeyiz. İşte sizi resmin bütününe götürecek anahtar; fotoğraf çekmek… O fotoğraf sayesinde kendinize karşıdan bakma imkânı bulursunuz. Mesela fotoğrafta giydiğiniz bir bluz ya da gömlek sebebiyle beliniz çok kalın gözükebilir. Bu olmamışlığı hemen bir ince kemer takarak ortadan kaldırabilirsiniz. 

UYUMSUZLUĞU FARK EDİN

Aynada genellikle saç ve makyajdan ziyade kıyafetlere yoğunlaşılır. Kıyafet ile saçınızın uyumunu kontrol etmek kolaylaşır. Unutmayın ki ne kadar kusursuz bir kıyafet tercihi yaparsanız yapın kombininize uymayan bir makyaj veya saç modeli şıklığınızı olumsuz etkileyecektir. Sıkıca yapacağınız bir atkuyruğu, özenli, temiz ve genç bir görünüm kazanmanızı sağlar. Öte yandan fotoğraf çekme işini alışkanlık hâline getirmeniz günden güne kombine bakış açınızın değişmesine de yardımcı olur. Böylece zamanla aynada kendinize karşıdan daha detaylı bakmayı öğrenebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...