Koridorunuz artık ön plana çıkıyor

- Güncelleme:
Koridorunuz artık ön plana çıkıyor

Türkiye Cumartesi Haberleri

Evlerin en umursanmayan ama odalara geçişte ilk karşılaşılan yeri olan koridorlar, duvar panelleri ve doğru renk boya seçimiyle ön plana çıkabilir.

Eskiden duvar paneli fikri bizler için maliyetli ve ulaşılmazdı. Şimdilerde ham MDF, plastik kaplama malzemeden yapılan panel ya da blok şeklindeki mdf plakaları monte edip duvar boyasıyla boyayarak şık ve kullanışlı bir koridora sahip olabilirsiniz.
Koridorunuzu daha ferah ve aydınlık bir görünüme kavuşturmak için duvarların rengini değiştirebilirsiniz.

Koridorunuz artık ön plana çıkıyor

Dar bir alanınız varsa krem rengi, bej gibi açık renkleri kullanarak daha geniş ve sıcak bir dekorasyon oluşturmanız mümkün. Boya sırasında desenli fırça ve rulolardan faydalanarak daha dekoratif bir duvar elde edebilirsiniz. 

Koridorunuz artık ön plana çıkıyor

ÇİÇEKLERDEN YARARLANIN

Detaylar bir ortamı renklendirmenin en güzel yollarından biridir. Giriş ve koridor yeterli güneş ışığına sahipse bu alanı dekore etmek isteyenler çiçek tercih edebilir. Özellikle canlı çiçekler görüntüsüyle hoş bir ambiyans oluşturabilir. Işık yeterli değilse zarif bir vazo içerisine yerleştirilecek yapma çiçekler de aynı etkiyi verebilir. Son yıllarda firmaların ürettiği yapma çiçekler neredeyse gerçekleriyle bire bir aynı formda...

TACİHAN YONGACI'NIN HABERİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...