Düğün hediyeliğiniz çok özel olsun

- Güncelleme:
Düğün hediyeliğiniz çok özel olsun

Türkiye Cumartesi Haberleri

Düğün gününüz hızla geçip gidecektir. O heyecanlı gününüzün sevdiklerinizin de aklında kalması için güzel, anlamlı ve sıra dışı bir hediyeye ne dersiniz?

DUYGU YILMAZ'IN HABERİ - Herkes hayatının en özel dönemi olan evlilik sürecinin unutulmaz olmasını ister. Mutluluğa evet dediğiniz o günün yıllar sonra da hafızalarda kalmasını diliyorsanız binbir çeşit hediyelik arasından en etkileyicisini bulmakta zorlanabilirsiniz. Nikâh için piyasada seçenek de çok fazla. Hediyenizin davetlilerinizi mutlu etmesi için elbette maddi bir değere sahip olması gerekmiyor. Ancak hediyeniz hem mevsime hem de düğün konseptine uygun olmalı. Örneğin yazın kavurucu sıcaklarında erimesi epey kolay olan çikolata sizi yarı yolda bırakabilir. Düğün konseptiniz bahar temalıysa çiçeklerle bezenmiş, deniz temalıysa da deniz kabuklarıyla süslenmiş bir hediyelik uyumu yakalayacaktır. Doğru seçim şart yoksa çoğu düğün hediyesi çekmecenin derinliklerine itilebiliyor. Hediyeliklerinizin davetli sayısından 10-20 tane daha fazla olmasına da aman dikkat! 

Düğün hediyeliğiniz çok özel olsun

Peki, nedir bu hediyelikler?

>> Tohumlu kalemler hediye ederek tabiata bir fidanın da sizin sayenizde yeşermesine vesile olabilirsiniz.

>> Çevreci bir yol izleyerek davetlilerinize nikâh fidanı dağıtabilirsiniz.

>> Kokuları kim sevmez! Şık cam şişelerin içinde hediye edeceğiniz kokular çok sevilecektir.

>> Sukulente ne dersiniz? Fazla ilgi istememesiyle herkesin kolaylıkla uzun süre soldurmadan bakabileceği bu bitkinin sevdiklerinizin evinde çoğaldığını görmek sizi de mutlu edecektir.

>> Badem şekerlerini her evde kendine yer bulabilecek mini sunum kâselerinde hediye edebilirsiniz.

>> Size özel hazırlanan mumlar da hoş olacaktır.

>> Ambiyansa uygun anahtarlıklar çok kullanışlıdır.

>> Son olarak tüm bunları kenara bırakıp her bir davetliniz adına fidan diktirebilir ya da can dostlara mama bağışı yapabilirsiniz.

Düğün hediyeliğiniz çok özel olsun

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?

>> Yazın göz makyajınızın akmaması için mutlaka far bazı kullanmalısınız. Far bazınız yoksa göz altı kapatıcınızı gözünüzün üzerine de az miktarda uygulayabilirsiniz. Bunun üzerinden de transparan bir pudra geçmek şart.

>> Pudra renk, kullanılan tonlarına göre hem dinginliği hem de pozitifliği çağrıştırıyor. 

>> Turuncunun en çok yakıştığı renkler yeşil, siyah, beyaz, lacivert ve tabadır. Turuncu eteğinizi beyaz gömlek ile kombin yaparak ofis şıklığınızı taçlandırabilirsiniz.

>> Sabah ağız kokusuyla uyanıyorsanız bir bardak suya limon suyu sıkın ve için. C vitamini ve turunçgillerden elde edilen yüksek tükürük üretimi, nefesinizin hemen iyileştirilmesine yardımcı olacaktır.

Düğün hediyeliğiniz çok özel olsun

>> İnsanların ortalama diş fırçalama süresi 45 saniye. Diş fırçalama süresini iki dakikaya çıkarmanız muhtemel plak oluşumunu yüzde 26 azaltacaktır.

>> Terlemek yağın deri yüzeyinden atılımını azalttığı için sivilcelere zemin hazırlayabilir. Bu sebeple yazın kıyafet seçimi yaparken yüzde 100 pamuklu giysiler tercih etmeli ve yüz bölgenizdeki teri de düzenli olarak silmelisiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...