Dekorasyonda antreyi unutmayın

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dekorasyonda antreyi unutmayın

Türkiye Cumartesi Haberleri

Evin giriş kısmı olan ancak çoğu zaman unutulan antreleri; ayna, cam, sticker ile dekore ederek misafirlerinizi hem ferah hem de şık bir ortamda karşılayabilirsiniz.

TACİHAN YONGACI'NIN HABERİ

Ev dekorasyonunda belki de en fazla göz ardı edilen yerlerdir koridorlar. Birçok kişi evinin bütün odalarını özenle dekore ederken, konu antre ve koridora gelince aynı özeni gösteremeyebiliyor. Bu durum aslında fark edilmiyor olsa da evdeki genel dengeyi bozabiliyor. Esasında koridorlar evlerin giriş kısımlarıdır. Antre ya da hol dediğimiz bu mekânlar misafirleri karşılayan alanlardır ve ilk intiba her zaman önemlidir. Şık tasarımlarla dekorasyonu tamamlanmış bir koridorda çok fazla eşya olmaması daha çabuk fark edilir ve etkileyici olur. Burada doğru yerde doğru adımları atmak önemli.

AYNALAR, ALANI GENİŞLETİYOR

Ev içi koridorlar giriş alanı olduğu ve odalara göre de daha ufak alanlar olduğu için eşya ile doldurulmamalı. Ferah tutun ve abartıya kaçmayın. Antre, koridor dekorasyonu yaparken birkaç ipucuna dikkat ederseniz göz alıcı şıklıkta bir dekorasyon ortaya çıkarabilirsiniz. Koridorunuz dar ise ayna kullanarak daha geniş bir alana dönüştürebilirsiniz. Modern bir dekorasyon hedefliyorsanız cam ve krom çerçeveler tam size göre! Ayrıca sticker ile de hareketli duvarlar elde edebilirsiniz ya da yağlı boya tabloyla entelektüel bir havaya kavuşabilirsiniz.

Dekorasyonda antreyi unutmayın

İLK TERCİH AÇIK RENKLER

Hol dekorasyonu yaparken bu ortamların en az güneş alan penceresiz kısımlar olduğunu unutmayın. Misafirlerin kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı alan olduğu için ferahlık önemli. Daha çok pencere olmayan bu kısımları boğucu bir ortam hâline getirmemek için açık renkli duvar kâğıtlarını tercih edin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...