Yüzde 15 daha ucuz! Yenilenmiş iPhone’lar satışa çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yüzde 15 daha ucuz! Yenilenmiş iPhone’lar satışa çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, yenilenmiş iPhone 13 modellerini bazı ülkelerde satışa çıkardı. Bu telefonlar kutusundan henüz çıkmamış olan eşdeğerlerine göre yüzde 15 daha indirimli fiyattan piyasaya sürülüyor.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, yenilenmiş iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerini ilk defa İngiltere, Almanya, İtalya ve İspanya'da eşdeğer yeni modellere kıyasla yüzde 15 indirimli fiyatlarla satmaya başladı. Bununla birlikte, standart iPhone 13 modeli henüz yenilenmiş olarak satışa çıkarılmadı. 

Yenilenmiş iPhone 13 modellerinin çok yakında ABD'de de yayılması bekleniyor. Çünkü yenilenmiş telefon modelleri artık ABD'deki Apple'ın yenilenmiş iPhone mağazısında gösteriliyor. Ancak şimdilik durum belirsiz. Yine de telefonların yenilenmiş cihaz mağazasının internet sitesinde listlenmesi birkaç gün içinde satışa çıkacağına işaret ediyor.

YENİLENMİŞ IPHONE NASIL VERİLİR?

Apple'ın yenilenmiş iPhone'ları SIM içermez ve yeni bir pil, yeni bir dış kasa ve USB-C - Lightning kablosu içeren yeni bir kutu ile birlikte alıcılara teslim edilir. Telefonlar ayrıca Apple'ın bir yıllık sınırlı garantisi kapsamındadır ve genişletilmiş AppleCare+ kapsamı için uygundur. Apple, yenilenmiş ürünlerinin kapsamlı bir şekilde test edildiğini ve temizlendiğini ve çoğu durumda yeni cihazlardan neredeyse ayırt edilemeyecek kadar 'temiz' olduğunu belirtiyor.

Apple, iPhone 13 serisini ilk olarak Eylül 2021'de tanıttı ve bugün iPhone 13 ve iPhone 13 mini'yi daha düşük maliyetli seçenekler olarak satmaya devam ediyor. Apple, yerini iPhone 14 Pro modellerine bırakan yeni iPhone 13 Pro modellerini artık satmıyor.

(MacRumors)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...