Yılın oyunu ’Starfield SteamDB’de şaşırttı

Düzenleyen: / Kaynak: Webtekno
- Güncelleme:
Yılın oyunu ’Starfield SteamDB’de şaşırttı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Webtekno

2023 yılının en çok beklenen oyunu Starfield, SteamDB verilerine göre Bethesda'nın en az beğenilen oyunu oldu.

Muhabir: Murat Makas

Starfield 2023’ün en çok beklenen oyunları arasında gösterilirken oyun tutkunlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Bethesda'nın 6 Eylül'de yayınladığı uzay temalı oyun, video oyun tutkunları arasında büyük bir heyecan oluşturdu ve pek çok kişiye göre de "yılın oyunu" olabilir. Ancak Steam'deki verilere baktığımızda, Starfield'ın pek çok oyuncu için hayal kırıklığı oluşturduğuna tanıklık ediyoruz. Hatta Starfield, Steam'de Bethesda'nın bugüne kadar en az beğenilen oyunu olarak kayıtlara geçti.

EN AZ BEĞENİLEN OYUN

Starfield'ın Steam'deki listeleme sayfası kontrol edildiğinde, bu oyun için 90 bin civarında yorum yapıldığı ve bunların yüzde 72 kadarının olumlu olduğu görüldü. Daha hassas verilere ulaşmak için SteamDB'de yapılan kontrollerde ise daha çarpıcı bir durumla karşılaşılıyor.

SteamDB'deki veriler, oyuna yapılan yorumların yüzde 71,40'ının olumlu olduğunu gözler önüne seriyor. Bu oran, Starfield'ı Bethesda'nın en az beğenilen oyunu olarak lanse edilmesine yol açtı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Webtekno
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...