Yerli ve bütçe dostu telefon: Vivo Y21s satışa çıktı

Yerli ve bütçe dostu telefon: Vivo Y21s satışa çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Vivo, “yerli üretim” logosuyla Y serisinin en yeni modeli Y21s’i Türkiye’de satışa sundu. Y21s, 1.600x720 piksel HD+ çözünürlük ve 60 Hz yenileme hızı sunan 6,51 inç ekran ile geliyor. HD Halo ekran canlı renkler sunarken göz koruma modu mavi ışığı filtreliyor.

ÖMER TEMÜR

Vivo Y21s’in arka bölümünde 50 MP geniş açılı ana kamera, 2 MP Makro kamera ve 2 MP Bokeh kamera bulunuyor. Önde ise yüz güzelliği algoritması ile desteklenmiş 8 MP, f/1,8 diyafram açıklığına geniş açılı bir kamera yer alıyor.

Yerli ve bütçe dostu telefon: Vivo Y21s satışa çıktı
Vivo Y21s Türkiye'de satışa çıktı

Gücünü MediaTek - MT6769 sekiz çekirdekli işlemci ve 5.000 mAh (miliamper-saatlik) pilden alan telefon, 18 W hızlı şarjı destekliyor. Bu sayede Y21s daha yüksek görüntü kalitesi ile bir oyun canavarına dönüşüyor. 4 GB RAM’e sahip olan modelde üçlü kart yuvası sayesinde depolama alanı 1 TB’a kadar genişletilebiliyor. İki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan telefonun fiyatı ise 3.500 lira.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...