Yerli otomobil TOGG eksi 40 derecede yola çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Yerli otomobil TOGG eksi 40 derecede yola çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan Togg yola çıkmak için gün sayıyor. SUV tipi modeliyle kullanıcı karşısına çıkacak olan Togg, bugün eksi 40 derecedeki fotoğraflarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG’dan yeni fotoğraf geldi. Yeni otomobilinin test fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıldı. Eksi 40 derecede çekilen fotoğraflarıyla zor hava şartlarına da uyum sağlayan otomobil göz alıcı rengiyle büyüledi.

ELEKTRİKLİ OLACAK

Yola 2023 yılında çıkması beklenen yerli otomobil tamamen elektrikli olacak. Yerli otomobil almak isteyen kullanıcıların en çok merak ettiği ise tabii ki fiyat. Yerli üretim olanaklarıyla üretilen otomobilin fiyatının uygun olması umut ediliyor. Milli otomobil Togg için fiyatı hakkında bir açıklama yapılmadı.

Yerli otomobil TOGG eksi 40 derecede yola çıktı

EKSİ 40 DERECEDE ZORLU PARKURLARDA

Yeni paylaşıma gelirsek Togg için Twitter üzerinden yapılan paylaşımda beyazlar içinde Togg’un göz alıcı fotoğrafları paylaşılarak, “Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, -40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Yerli otomobil TOGG eksi 40 derecede yola çıktı
TOGG'dan yeni paylaşım

 

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...