Yerli görüntülü konuşma platformu SeeMeet eğitimin hizmetinde

Yerli görüntülü konuşma  platformu SeeMeet eğitimin hizmetinde

TEKNOLOJİ Haberleri

Yapay zekâ tabanlı dijital öğrenme platformu Metodbox üzerinden yürüttüğü uzaktan eğitim dönemini başarıyla geçiren Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin eğitim entegrasyonlu ilk yerli görüntülü konuşma platformu SeeMeet’i eğitim ve bilişim dünyasının beğenisine sundu.

ÖMER TEMÜR

TÜBİTAK ile iyi niyet anlaşması yapılarak oluşturulan SeeMeet programı güvenliğin yanı sıra eğitim imkanları ile dikkat çekiyor. Canlı sınıfların yer aldığı programda öğretmenler yoklama alabilecek. Nasıl tahtaya yazı yazılıyorsa bu platformda da notlar ortak ekranda paylaşılabilecek. Öğretmen anlatırken soru sormak isteyen çocuk bir tuşa basarak parmak kaldıracak, öğretmen sözlü sınav yapabilecek. Ayrıca öğrenci ve öğretmenlerin bütün verileri Türkiye’de depolanacak, güvenlik ise Cumhurbaşkanlığı Dijital Ofisi tarafından sağlanacak. Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, diğer eğitim kurumlarının da SeeMeet’i kullanabileceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...