Yeni çıkacak Apple Watch Ultra için çarpıcı iddia: Kullanım deneyimi artacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni çıkacak Apple Watch Ultra için çarpıcı iddia: Kullanım deneyimi artacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple Watch Ultra, güçlü teknik özellikleri dışında ağırlığıyla da kullanıcıların dikkatini çekti. Çünkü Ultra, önceki modellere göre neredeyse iki katı ağırlığında bulunuyor. Kullanıcılar ise bu durumun deneyimi düşürdüğünü belirtiyor. Bugün çıkan haberlere göre Apple, yeni çıkacak Watch Ultra modelinde bu sorunu ele alacak.

Apple, geçen yılın eylül ayında ilk Watch Ultra modelini tanıttı. Fakat akıllı saati satın alan Apple müşterileri, şikayetlerde bulundu. Çünkü Watch Ultra, 61.3 gram ağırlığıyla önceki modellerin neredeyse iki katı. Bugün Apple Insider tarafından yayınlanan haberlere göre Apple, yeni Watch Ultra modelini hafifletecek.

APPLE WATCH MODELİNİN KAÇ GRAM OLACAĞI BELLİ DEĞİL

Apple Insider tarafından yayınlanan habere göre Apple, yeni çıkaracağı Watch Ultra modelini daha hafif yapacak. Fakat kaç gram olacağı henüz bilinmiyor. Tanıtıldıktan sonra belli olacak.

Teknoloji devi şirketin yeni Watch Ultra modelini, eylül ayında iPhone 15 serisi ve Watch Series 9 ile tanıtacağı tahmin ediliyor. Fakat konuyla ilgili net bir bilgi yok. Yeni modelde ağırlığın azalmasıyla birlikte kullanım deneyiminin de büyük oranda yükseleceği tahmin ediliyor.

Öte yandan ikinci seri Apple Watch Ultra'da titanyum malzeme kullanılacağı belirtiliyor. Titanyum malzeme sayesinde yeni çıkacak akıllı saat oldukça dayanıklı olacak.

Tüm bunlar dışında kaynağın paylaştığı habere göre Apple, microLED ekranlı bir Apple Watch Ultra üzerinde de çalışıyor. Fakat bu akıllı saat muhtemelen 2026 yılında satışa çıkacak. Konuyla ilgili daha fazla bilgi mevcut değil.

(Kaynak: Apple Insider)

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...