Yeni amiral gemisi: Oppo Reno 10 Pro tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni amiral gemisi: Oppo Reno 10 Pro tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Oppo'nun uzun süredir Reno 10 serisi üzerinde çalıştığı biliniyor. Yeni seri, kısa süre içinde pazara çıkacak. Tanıtım öncesinde seride yer alacak Oppo Reno 10 Pro modelinin kilit teknik özellikleri ve tasarımı şimdiden belli oldu.

Oppo, kısa süre içinde Reno 10 serisini tanıtacak. Bu seride Reno 10, Reno 10 Pro ve Reno 10 Pro Plus modellerinin yer alması bekleniyor. Seri pazara çıkmadan önce Oppo Reno 10 Pro modelinin kilit teknik özellikleri belli oldu ve tasarımı tamamen göründü.

OPPO RENO 10 PRO TASARIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLER

Oppo Reno 10 Pro, gücünü 4 nanometre üretim sürecinden geçen Dimensity 8200 işlemcisinden alacak. Bu işlemci; bir adet 3.1 GHz hızında Cortex-A78, üç adet 3.0 GHz hızında Cortex-A78 ve dört adet de 2.0 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Dimensity 8200, grafik birimi ihtiyacını da Mali-G610 MC6 ile karşılıyor.

Yeni amiral gemisi: Oppo Reno 10 Pro tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Oppo Reno 10 Pro tasarımında kavisli kenarlar dikkat çekiyor. 6,7 inç büyüklüğündeki ekrana sahip telefonun orta kısmında konumlandırılmış delik tasarım özçekim kamerası yer alıyor.

Akılı telefonun arka panelinde ise alt alta sıralanmış iki sensör mevcut. Bu sensörlere ek olarak bir periskop lens ve bir de LED flaş ünitesi bulunuyor. Genel olarak "ince" tasarıma sahip olduğu görülen cihaz, arka kamera tümseği dahil 10,2 mm kalınlığında. Fakat ağrılığı hakkında ön bilgi mevcut değil.

Oppo Reno 10 Pro modelinin güç ve ses düğmeleri, klasik olarak sağ kenarda bulunuyor. Alt kısımda da USB-C girişi ve hoparlör mevcut. 3,5 mm boyutundaki kulaklık girişi de telefonun üst kısmında yer alıyor. Öte yandan cihazın fiyat etiketi ve tanıtım tarihiyle ilgili bilgi yok.

(Gizmochina)

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...