ChatGPT, iPhone'lara indi: Türkiye'de ne zaman kullanılacak?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ChatGPT, iPhone'lara indi: Türkiye'de ne zaman kullanılacak?

TEKNOLOJİ Haberleri

OpenAI tarafından geliştirilen yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT, dünyanın her yerini sardı. Birçok farklı alandaki meslek gruplarından insanlar, işlerinde yapay zekadan yardım alıyor. OpenAI bunu daha kolay hale getirmek için bir yenilik daha yaptı.

OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT, öğrencilere ve farklı meslek gruplarından insanlara yardımcı oluyor. Fakat herkes için masaüstü kullanımdan yararlanmak hiç de kolay değil. OpenAI da bunu daha kolay hale getirmek adına iOS için ChatGPTuygulamasınıpiyasaya sürdü.

IOS KULLANICILARI, TEK TUŞLA CHATGPT'YE ERİŞEBİLECEK

OpenAI'dan uzun süredir beklenen ChatGPT uygulaması iOS için geldi. Yapay zeka şirketi tarafından belirtilenlere göre uygulama, ücretsiz olarak kullanılıyor. Fakat şu an için sadece ABD'de indirilebiliyor. Konuyla ilgili şirket tarafından yapılan açıklamalara göre ilerleyen dönemde diğer ülkelerde de indirilebilecek. Yani ChatGPT uygulaması, Türkiye için de kısa süre gelecek.

Öte yandan yine OpenAI tarafından belirtilene göre ChatGPT, iOS dışında Android için de uygulamasını sunmak için çalışmaya devam ediyor. Yani ChatGPT, kısa süre sonra Android kullanıcıları için de gelecek.

OpenAI, kendi web sitesinde reklamsız ChatGPT uygulamasını tanıtırken şu özellikleri sıraladı:

  • Anında yanıtlar: Reklamları veya birden fazla sonucu incelemeden kesin bilgiler alın. 
  • Özel tavsiye: Yemek pişirme, seyahat planları veya düşünceli mesajlar hazırlama konusunda rehberlik isteyin. 
  • Yaratıcı ilham: Hediye fikirleri oluşturun, sunumların ana hatlarını çizin veya mükemmel şiiri yazın. 
  • Profesyonel girdi: Fikir geri bildirimi, not özetleme ve teknik konu yardımı ile üretkenliği artırın. 
  • Öğrenme fırsatları: Yeni dilleri, modern tarihi ve daha fazlasını kendi hızınızda keşfedin. 

Ek olarak belirtmek gerekiyor ki kısa süre önce ChatGPT için internet erişimi eklentisi getirildi. Bu sayede ChatGPT, güncel olaylardan da haberdar olacak. Hatta güncel bir konuyla ilgili makale ve bağlantı gibi kaynaklar da internet üzerinden bulacak.

(DigitalTrends)

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...