Yakındaki doktor: Apple Watch Series 9, gelişmiş sağlık özelliklerine sahip olacak

Düzenleyen: / Kaynak: 9To5Mac
- Güncelleme:
Yakındaki doktor: Apple Watch Series 9, gelişmiş sağlık özelliklerine sahip olacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / 9To5Mac

Apple, 12 Eylül'de Wonderlust etkinliğini düzenleyecek. Etkinlikte; iPhone 15 modelleri ve Watch Series 9 tanıtılacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken Apple Watch Series 9 için detaylar belli oldu.

Apple, 12 Eylül'de Wonderlust etkinliğini düzenleyecek. Etkinlikte iPhone 15 modelleri ve Apple Watch Series 9 tanıtılacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken Apple Watch Series 9 için ilk detaylar belli olmaya başladı. 9To5Mac tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple Watch 9 Series, sağlık özelliklerinde önemli yükseltmeler alacak.

APPLE WATCH SERIES 9, GELİŞMİŞ KALP SENSÖRÜYLE GELECEK

9To5Mac tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple Watch Series 9, yeni kalp sensörüyle gelecek. Kaynak tarafından belirtilene göre gelişmiş kalp sensörü, öncel modellere kıyasla daha doğru ölçümler yapacak.

Akıllı saat, güncellenmiş kalp sensörü dışında ek olarak küçük donanım iyileştirmelerine de sahip olacak. Yeni ve iyileştirilmiş sensörler sayesinde Apple Watch Series 9, kullanıcıları için adeta "yakındaki doktor" görevi görecek. Apple Watch Series 9 aynı zamanda daha hızlı ve yeni bir işlemciye sahip olacak.

Akıllı saatte son iki nesilde olduğu gibi titanyum malzeme kullanılmaya devam edecek. Titanyum, akıllı saatin darbe ve düşmelere dayanıklı olmasını sağlayacak.

Tasarım olarak da öncel modellerden farklı olarak siyah renk seçeneği eklenmesi gerekiyor. Apple, akıllı saatlerde titanyum malzeme kullandığından beri tam olarak bir siyah yerine gri seçeneğini ekliyordu. Tüm bunlar dışında akıllı saatin fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi mevcut değil.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 9To5Mac
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...