Xiaomi sonunda bunu da yaptı: Bedava Powerbank ile gelen akıllı atkı 3 saniyede ısıtıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Xiaomi sonunda bunu da yaptı: Bedava Powerbank ile gelen akıllı atkı 3 saniyede ısıtıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni akıllı atkısını tanıttı. Akıllı atkının 50 dereceye kadar ısınabildiği, ısı derecesinin ayarlanabildiği ve 3 saniyede ısıtmaya başladığı açıklandı. Ayrıca atkıyı takan kişilerin güvenliğinin tehlikeye atılmayacağı da ifade edildi.

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, akıllı telefonlarından akıllı ev aletlerine ve giyilebilir teknolojilere kadar onlarca çeşitli ürünler geliştirip satıyor. Her ne kadar Xiaomi’yi telefonları ve robot süpürgeleri gibi ev aletleriyle bilsek de şimdi de karşımıza akıllı atkıyla çıktı. Üstelik bu akıllı atkı sadece 3 saniyede çalışıp ısıtmaya başlıyor. Isı derecesi istenildiği gibi ayarlanıyor ve ücretsiz olarak verilen bir powerbank ile birlikte satılıyor.

Xiaomi’nin Youpin platformu üzerinden satışa çıkarılan akıllı atkı şimdiden ilgi topladı. Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte akıllı atkıya talebin daha da artması bekleniyor.

AKILLI ATKI KISA DEVRE GİBİ SORUNLARDA KENDİNİ KAPATIYOR

Xiaomi’nin CEO’su Lei Jun, akıllı atkıyı Çin’in popüler sosyal medya ve mesajlaşma platformu Weibo’daki hesabından duyurdu. Lei Jun, yaptığı açıklamada akıllı atkının ısı yalıtım malzemesi kullanarak takan kişiyi ısıttığını söyledi. Atkının karbon nanotüp ısıtma teknolojisiyle sıcaklık sensörüne sahip olduğu belirtildi.

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin akıllı atkısı 38, 45 ve 50 santigrat derece olmak üzere üç farklı sıcaklık seviyesine sahip. Akıllı atkının derecesi ayarlandıktan sonra 3 saniye içinde ısıtmaya başlıyor. Atkının çamaşır makinesinde yıkanabildiği açıklandı.

Bu arada, şirketin CEO’su Lei Jun, atkının aşırı akım, aşırı sıcaklık, kısa devre gibi kullanıcı güvenliğini ve sağlığını tehlikeye atabilecek durumlara karşı koruma sağladığını söyledi. Bu tür sorunlarda akıllı atkının otomatik olarak kendini kapatabildiğini de sözlerine ekledi.

Xiaomi’nin akıllı atkısı şu anda yalnızca Çin’de satışa sunuldu ve fiyatı 21 dolar olarak gösteriliyor. Bununla birlikte Xiaomi, ürünü sipariş edenlere 5000 mAH batarya gücüne sahip Powerbank de hediye ediyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...