Xiaomi cep telefonundan bile daha hafif mini bilgisayarını tanıttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Xiaomi cep telefonundan bile daha hafif mini bilgisayarını tanıttı

TEKNOLOJİ Haberleri

Akıllı telefon denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri de Xiaomi’dir. 2010’lu yılların sonundan beri tüm dünyada akıllı telefonlar konusunda yeni bir dönemin kapısını açan şirket, şimdi de cebe sığacak kadar küçük bir bilgisayar çıkardı.

Bilgisayarınızı istediğiniz yere kolayca götürmek mi istiyorsunuz? O halde, teknoloji devi Xiaomi’nin yeni projesini görmeniz lazım. Çinli şirket, cebe sığacak boyuta sahip bir bilgisayar geliştirdi. ‘Xiaomi Rubik’s Cube' adlı ikinci nesil bilgisayar geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. 

İkinci nesil tanımından da anlayacağınız üzere bu cihaz ilk değil. Geçtiğimiz yıl Xiaomi, cebe sığacak kadar küçük bir boyuta sahip bilgisayar modelini duyurmuştu. Xiaomi’nin Youpin adını taşıyan yan kuruluşu bu hafta ise cep bilgisayarının ikinci modelini tanıttı. ‘Rubik’s Cube’ adlı bilgisayar modelinin özellikleri de ortaya çıkmış oldu. Küçük bir ipucu verelim, performans bakımından oldukça iyiye benziyor

Xiaomi cep telefonundan bile daha hafif mini bilgisayarını tanıttı

XIAOMİ RUBIK’S CUBE CR160R FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Rubik’s Cube CR160R mini bilgisayar özellikleri neler? Xiaomi Rubik’s Cube fiyatı ne kadar? Teknoloji meraklıları bu soruların cevaplarını merak ediyor. İşte Xiaomi cep bilgisayarının özellikleri ve fiyatı… 

Çinli teknoloji devinin Xiaomi Rubik’s Cube adını taşına bu bilgisayar modeli, 62x62x44mm boyutlara, 145gr ağırlığa sahip. Teknik detaylarına gelecek olursak, 4 çekirdekli Intel J4125 işlemciyle çalışıyor ve Intel HD 600 grafik birimi kullanılıyor. 

Mini bilgisayarın USB 3.0 Tip-C bağlantısı USB PD desteklediği için Tip-C kablosu kullanılabiliyor. Bununla birlikte, bağlantı özellikleri arasında, HDMI, Ethernet, USB 3.0 Tip-A ve kart okuyucu yuvası da yer alıyor. Ayrıca çift bant Wi-Fi ve Bluetooth 4.2 bağlantısının mevcut olduğunu belirtmeden geçmeyelim. 

Peki, Xiaomi Rubik’s Cube CR160R mini bilgisayar modelinin fiyatı ne kadar? Bu cep bilgisayarının iki farklı versiyonu bulunuyor. Xiaomi Rubik’s Cube 6GB/128GB versiyonu 143 dolardan, 8GB/256GB versiyonu 174 dolardan satışa sunulacak. 

(Gizmochina) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...