Xiaomi 13T tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Android Central
- Güncelleme:
Xiaomi 13T tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Android Central

Xiaomi, yeni tanıtacağı 13T serisi üzerinde çalışıyor. Firmanın Xiaomi 13T serisini 6 Eylül'de tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken Xiaomi 13T modelinin teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Peki, Xiaomi 13T teknik özellikleri neler? Xiaomi 13T tasarımı nasıl olacak? İşte cevabı.

Xiaomi, Xiaomi 13T ve Xiaomi 13T Pro modelleri üzerinde çalışıyor. Teknoloji devi şirket, 26 Eylül tarihinde iki akıllı telefonunu da tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken Xiaomi 13T modelinin tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı.

XIAOMI 13T, ÇİFT RENK SEÇENEĞİYLE GELECEK

Xiaomi 13T, gücünü 4 nanometre üretim sürecinden geçen Dimensity 8200 işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 3.1 GHz hızında Cortex-A78, üç adet 3.0 GHz hızında Cortex-A78 ve dört adet 2.0 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ihtiyacını da Mali-G610 MC6 ile sağlıyor.

Xiaomi 13T tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Akıllı telefon, 144Hz yenileme hızında OLED ekrana sahip olacak. Pil tarafında ise 67W hızlı şarjla desteklenen 5.000 mAh batarya ile sunulacak. Ekranda 20 Megapiksel de delik tasarımlı özçekim kamerası yer alacak.

Arka panelde de 50 Megapiksel ana, 50 Megapiksel ikincil ve 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera bulunacak.

Xiaomi 13T tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi 13T, tasarım tarafından da siyah ve mavi olmak üzere çift renk seçeneğinde gelecek. Mavi renk seçeneği, deri arka panele; siyah seçenek ise parlak cam arka panele sahip olacak. Akıllı telefonun fiyat etiketinin ise 8GB RAM 256 GB depolama için 700 Euro (20 bin 212 Türk Lirası + vergiler) olacağı biliniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Android Central
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...