Windows Phone 9'dan büyük değişiklik

Windows Phone 9'dan büyük değişiklik

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone'un gelecek sürümü Windows Phone 9 ile alakalı iddialar gelmeye başladı.

Nokia'nın tek hakimi olduğu Windows Phone platformunu kullananlar Microsoft'un ünlü Metro arayüzünü bilirler. Yeni bir iddiaya göre Microsoft, Windows Phone 9 ile birlikte bu Metro arayüzünü kullanmayı bırakıp, kullanıcılarının karşısına yepyeni bir arayüz ile çıkacak. Aslına bakılırsa bu iddiayı başka birisi ortaya atsaydı belki pek dikkate alınmayabilirdi ancak bu iddianın sahibi ünlü teknoloji blogger'ı Eldar Murtazin. Eldar Murtazin daha önce de bu tarz iddialarda bulunmuştu ve bir çoğunda haklı çıkmıştı. Murtazin'in Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Microsoft, 2014'ün 3. ya da 4. çeyreğinde yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 9'u çıkaracak ve Windows Phone 9 başka bir arayüzle gelecek. Metro arayüzü her ne kadar ilk başlarda kullanıcılardan büyük tepkiler almış olsa da daha sonra kullanıcılar bu arayüze alışmıştı. Şimdi Microsoft'un bu arayüzü terk edip yeni bir arayüze geçmesi yine Metro arayüzünde olduğu gibi tepkilere yola açabilir.(teknokulis)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...