Windows 11 için iki yeni özellik: Hayat kolaylaştıracak

Düzenleyen: / Kaynak: Gizchina
- Güncelleme:
Windows 11 için iki yeni özellik: Hayat kolaylaştıracak

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizchina

Microsoft, Windows 11 işletim sistemi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Teknoloji devi şirket, işletim sistemiyle hayat kolaylaştıracak iki yeni özellik test ediyor.

Microsoft, Windows 11 işletim sistemi üzerinde çalışmayaa devam ediyor. Teknoloji devi şirket, son olarak Fotoğraflar ve Ekran Alıntısı Aracı için iki yeni özellik test etmeye başladı. Test edilen iki özellik, Windows 11 kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak.

WINDOWS 11 KULLANICILARI, EKRAN GÖRÜNTÜSÜNDEN METİN KOPYALAYABİLECEK

Gizchina tarafından bugün yayınlanan habere göre Microsoft, Fotoğraflar ve Ekran Alıntısı Aracı için iki yeni özellik test ediyor. Ekran Alıntısı Aracı için test ettiği özellik, Android ve iOS işletim sistemlerinden de tanıdık olan görsel üzerinden metin kopyalamak. 

Windows 11 kullanıcıları, herhangi bir görsel üzerindeki metni kopyalayabilecek. Ekran alıntısından aldığı metin üzerinde de oynama yapabilecek.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki söz konusu özellik, Telefon Bağlantısı uygulamasıyla da entegre olacak. Kullanıcılar, Windows 11 işletim sistemli bir cihaza telefon bağlıyken telefondan ekran görüntüsü alması halinde Windows 11 işletim sistemli cihaza bildirim gidecek. Telefondaki ekran görüntüsü de bilgisayara aktarılmış olacak.

Fotoğraflar uygulaması için test edilen bir diğer Windows 11 özelliği ise fotoğrafların arka planının bulanıklaştırılmasını sağlayacak. Fotoğraflar uygulaması, fotoğrafın arka planını otomatik olarak bulanık hale getirecek. Kullanıcılar, arka plan için bulanıklık seviyesini de istediği gibi algılayabilecek. Test edilen Windows 11 özelliklerinin kullanıcılara ne zaman ulaşacağı ise belli değil.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizchina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...