WhatsApp'tan yeni özellik: Sınırı artırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp'tan yeni özellik: Sınırı artırdı

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp en çok kullanılan anlık haberleşme platformu konumunda bulunuyor. Platform, karşılıklı görüşmeler dışında toplu görüşmeler için de tercih ediliyor. Fakat bunun için bazı sınırlar mevcut. WhatsApp, yeni özelliklerle bu sınırları kaldırıyor.

WABetaInfo tarafından bugün paylaşılan habere göre WhatsApp, grup aramalarındaki kişi ekleme sınırını artıyor. Mark Zuckerberg, 2022 yılının Kasım ayında yaptığı açıklamada toplu aramanın artık 32 kişiye kadar yapılabileceğini açıklamıştı. Fakat toplu arama yapmak için kişi ekleme sınırı aynı şekilde 7 kişiyle kalmıştı. Android WhatsApp beta 2.23.15.14 güncellemesiyle toplu aramalar için de sınırın artırıldığı ortaya çıktı.

WHATSAPP TOPLU GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMELER 15 KİŞİYE YÜKSELTİLDİ

WABetaInfo tarafından bugün yayınlanan haberde Android 2.23.15.14 güncellemesiyle 7 kişilik arama yapma sınırı, 15 kişiye yükseltildi. WhatsApp kullanıcıları daha önce sadece 7 kişiye kadar seçim yapıp daha sonradan bu sınırı artırabiliyordu. Artık direkt olarak 15 kişiyi toplu olarak arayabilecekler.

WhatsApp'tan yeni özellik: Sınırı artırdı

İlk olarak 15 kişiyi seçerek başlayan WhatsApp araması daha sonra 32 kişiye kadar artabilecek. Böylece kullanıcılar zaman kaybı yaşamadan direkt olarak toplu olarak görüşme imkanına sahip olacaklar. Yeni özellik şu anda tüm Android kullanıcılarına yayılıyor. Kullanmak için uygulamanın güncel olması gerekiyor.

Öte yandan WhatsApp, gizlilik ve güvenlik için de yeni bir özellik daha kullanıma sunuyor. WhatsApp beta 2.23.15.13 güncellemesinde ortaya çıkan yeniliğe göre WhatsApp kullanıcısının Topluluk içinde herhangi bir mesaja verdiği emoji tepkisi, diğer üyeler tarafından görünmeyecek. Böylece mesaja emojiyle tepki eklese bile diğer Topluluk üyeleri numaraya ulaşamayacak.

(Kaynak: WABetaInfo)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...