WhatsApp'tan fotoğrafları karıştırmayacak yeni özellik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp'tan fotoğrafları karıştırmayacak yeni özellik

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, yeni özelliklerle kullanım deneyimini en iyi hale getirmeye devam ediyor. Anlık mesajlaşma platformu son olarak fotoğraf gönderirken oluşan sırayla iletilmeme sorununu çözmek için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

WhatsApp kullanıcıları, platformda mesaj kadar olmasa da fotoğraf gönderimi de yapıyor. Fakat neredeyse her WhatsApp kullanıcısının da bildiği gibi anlık mesajlaşma platformu üzerinden gönderilen medyalar, karşı tarafa aynı sırayla iletilmiyor. Bu nedenle sohbetler arasında karışıklık meydana geliyor. WhatsApp da bu sorunu çözmek için yeni bir özellik geliştirdi.

WHATSAPP'TAN GÖNDERİLEN FOTOĞRAFLAR, SIRAYLA İLETİLECEK

WhatsApp kullanıcıları artık birden fazla medya gönderdiği zaman sıralama yapacak. Bu sayede numaralandırılıp gönderilen fotoğraflar, karşı tarafa da aynı şekilde sırayla iletilecek. Numaralandırılarak gönderilen medyalar, sırayla iletildiği için sohbetlerde karışıklığın önüne geçecek.

Gönderilen medyaların karşı tarafa sırayla iletilmesi için yapmak gereken tek şey ise seçerken iletilmesi gereken sırada numaralandırmak olacak. Gizmochina tarafından bugün paylaşılan habere göre yeni özellik Android için WhatsApp beta kullanıcıları tarafından test ediliyor. Kararlı sürüme ne zaman geleceği ise şimdilik belli değil.

Test aşamasındaki özellik fotoğraf dışında ayrıca video ve GIF'ler için de geçerli olacak. Yeni özelliğin diğer medyalar için de geçerli olması WhatsApp kullanıcılarının anlık mesajlaşma platformu üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmasını sağlayacak.

WhatsApp ayrıca istenmeyen aramaları engellemek için de bir yeni özellik üzerinde çalışıyor. Anlık mesajlaşma platformu, bilinmeyen numaralardan gelen aramalar otomatik olarak sessize alacak. Bu sayede bilinmeyen numaralar üzerinden ulaşmak isteyen dolandırıcılar, yeni özellikle sorun olmaktan çıkacak.

(Gizmochina)

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...