WhatsApp'tan müjdeli haber! İki farklı cihazda senkronize sohbet mümkün olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp'tan müjdeli haber! İki farklı cihazda senkronize sohbet mümkün olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak için yeni güncellemeler sunmaya devam ediyor. WhatsApp'ın beta sürümünde keşfedilen bir özellik ise heyecanlandıracak türden. Artık WhatsApp kullanıcıları 'eşlik modu' ile birlikte çift cihazda sohbetlerini senkronize edebilecek.

Son günlerde getirdiği yeni güncellemeler ile kullanıcıların beğenisini kazanan WhatsApp, başka bir güncelleme için kolları sıvadı. Çevrimiçi bilgisini gizleme ve bir kez görüntülenen fotoğraflarda ekran görüntüsünü alınmasını engelleme gibi bazı özellikler Meta bünyesindeki platform, ana telefona ek olarak WhatsApp hesabını başka bir cihazda daha kullanmaya izin verecek.

Telegram, BiP, Line ve Skype gibi birçok rakibi olan anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, güncelleme üstüne güncelleme getiriyor. Geçtiğimiz aylarda grup katılımcı sayısının üst sınırını 512’den 1024 katılımcıya kadar çıkaran WhatsApp, büyük grup sohbetlerini otomatik olarak sessize alma özelliğini bazı beta test kullanıcılarına sunmaya başladı. Bunun ardından çok beklenen başka bir özelliğin daha sınırlı sayıda kullanıcıya sunulduğu ortaya çıktı. 

İKİNCİ TELEFON DESTEĞİ GELİYOR

Wabetainfo tarafından aktarılan bilgiye göre; WhatsApp, akıllı telefonlarda yeni bir 'eşlik moduna' sahip olacak. Özellik tam olarak açıklanmasa da WhatsApp'ın önümüzdeki günlerde sunması beklenen yeni güncellemesi ile ana telefona ek olarak WhatsApp hesabını başka bir cihazda daha kullanmaya izin vermesi bekleniyor. Çok beklenen bu özellik, şu anda sınırlı sayıda beta kullanıcısı için sunuluyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...