WhatsApp'tan iPhone kullanıcılarına yeni tasarım

Düzenleyen:
WhatsApp'tan iPhone kullanıcılarına yeni tasarım

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcılarını memnun etmek ve yeni kişileri uygulamaya çekmek için güncellemeler yapmaya devam ediyor. Mesajlaşma servisi, iOS yani iPhone akıllı telefon kullanıcıları için yeni bir arayüz geliştirmeye başladı.

WhatsApp, TestFlight beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme göndererek sürümü 22.6.0.73'e çıkardı. Yani güncelleme şu anda sadece beta test programı kullanıcılarına açık. Beta kullanıcılarına sunulan yeni özellikler arasında iletişim bilgilerinde değişiklik yer alıyor. 

WhatsApp'tan iPhone kullanıcılarına yeni tasarım(Foto: WABetaInfo)

WABetaInfo'nun elde ettiği ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere, yeni arayüz tasarımı, Business Info'da uygulanan tasarım ile aynı. Ayrıca yeni bir arama kısayolu da sunmakta. Şu anda yeni arayüzü deneyimleyemiyorsanız bir sonraki güncellemeyi beklemeniz gerekiyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...