WhatsApp'tan hayat kolaylaştıracak hızlı cevap özelliği geliyor!

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
- Güncelleme:
WhatsApp'tan hayat kolaylaştıracak hızlı cevap özelliği geliyor!

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

WhatsApp hayat kolaylaştıracak yeni bir özellik ile karşımıza çıktı. Uygulamaya verimlilik odaklı bir fonksiyon olan "hızlı cevap" özelliği ekleniyor.

Meta'nın sahibi olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp çok yakında sürpriz bir özellik ile hayranları karşısına çıkacak. Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi, kullanıcıların daha pratik bir uygulama deneyimine sahip olmaları için önemli bir fonkisyon üzerinde çalışıyor.

Şirket, kullanıcılar tarafından paylaşılan görsellere, videolara, GIF'lere ve diğer medya içeriklerine hızlı bir şekilde cevap verebileceğiniz özelliği test etmeye başladı. Geliştirilme aşamasında olduğu tespit edilen özellik, uygulamanın Beta test programına kayıtlı kullanıcıların kullanımına sunuldu.

WHATSAPP'TAN BETA KULLANICILARINA ÖNEMLİ YENİLİK!

WABetaInfo tarafından keşfedilen bu yeni pratik özellik, günümüzde gönderiye basmayı ve bir menüden cevap seçeneğini seçmeyi içeren bir sürece artık çok büyük bir kolaylık sağlayacak. Kullanıcılar için önemli bir verimlilik sunacak bu fonksiyon, yorumda bulunmak için medya ekranını terk etmenize gerek kalmadan anlık iletişimi devam ettirmek ve daha fazla bağlamda mesaj alışverişini kolaylaştırmak üzere geliştirildi.

WhatsApp'tan hayat kolaylaştıracak hızlı cevap özelliği geliyor!

WhatsApp'a gelen yeni özellik şu anda hem bireysel hem de grup görüşmelerinde, cevap alan kullanıcının ekranın alt kısmında görünmesi için medya içeriği tam ekranda açıkken bir defa basıldığında görünecek. Yeni özelliğin ortaya çıkarılmasını sağlayan WABetaInfo'ya göre bu özellik şu anda yalnızca resim, video ve GIF formatlarında çalışıyor. Şimdilik ne yazık ki PDF formatı desteklenmiyor. Ancak özellik herkese açık sürüme geldiğinde bu eksikliğin de kapatılabileceği düşünülüyor.

WhatsApp'ın yeni hızlı cevap verme özelliği şu anda yalnızca test programına kayıtlı olan kısıtlı sayıda kullanıcının erişimine açık durumda. Bu özelliğe hemen erişim sağlamak için siz de Android için WhatsApp Beta programına kayıt olabilir, uygulamayı 2.23.20.20 sürümüne güncelleyerek ulaşabilirsiniz.

WhatsApp çok yakında bu özelliği herkese açık kararlı sürüme getirecek. Fakat maalesef şirket bu özellikle alakalı şimdilik bir çıkış tarihi vermedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...