WhatsApp’a devrim gibi özellik geliyor: Bütün gruplarda mutlaka kullanılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp’a devrim gibi özellik geliyor: Bütün gruplarda mutlaka kullanılacak

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp kullanıcılarını heyecanlandıran yenilikler gündeme gelmeye devam ediyor. WhatsApp’ta mesaj sabitleme özelliğine dair ilk ekran görüntüsü geldi. İşte WhatsApp mesaj sabitleme detayları...

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp uygulamasına çeşitli güncellemeler yapılıyor. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta kullanıcı deneyimini iyileştiren yeni bir özellik duyuruldu. WhatsApp kullanıcılarını heyecanlandıran mesaj sabitleme özelliğiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Meta şirketine ait WhatsApp’ta mesaj sabitleme özelliği üzerinde çalışmalar devam ediyor. Kullanıcılar anlık mesajlaşma uygulamasına eklenecek yeni özellik sayesinde önemli mesajları her zaman görüp haberdar olabilecek. WhatsApp kullanıcılarını heyecanlandıran mesaj sabitleme özelliğinin ilk ekran görüntüsü sosyal medyaya sızdı.

WHATSAPP MESAJ SABİTLEME ÖZELLİĞİ

WhatsApp kullanıcıları anlık mesajlaşma uygulamasına eklenecek yeni özellikle birlikte önemli mesajları her zaman görebilecek. WABetaInfo adresinden paylaşılan bilgilere göre, WhatsApp’ın 2.23.3.17 beta sürümünde, mesaj sabitleme özelliği ortaya çıktı. Kullanıcıları doğrudan ilgilendiren bu özellik, bir sonraki güncelleme ile tüm WhatsApp kullanıcılarında aktif olacak.

WhatsApp’ın getireceği yeni özellik sayesinde diğer kullanıcıların gözünden kaçmasını istemediğiniz önemli mesajları sohbete sabitleme imkanınız olacak. Özellikle birden fazla kullanıcının bulunduğu kalabalık sohbet grupları için çok işlevsel olacak bu özellikle ilgili ilk ekran görüntüsü sosyal medyaya sızdı. WhatsApp, bu özelliği getiren güncelleme sonrası kullanıcılara sabitlenen mesajlara pratik bir şekilde erişme imkanı tanıyor.

YENİ GÜNCELLEME TARİHİ BELLİ DEĞİL

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni gelecek mesaj sabitleme özelliğinin detayları belli oldu. WABetaInfo sitesinden paylaşılan ekran görüntüsü bu özelliğin nasıl bir görünüme sahip olacağı konusunda ipuçları veriyor.

WhatsApp kullanıcıları muhtemelen bir mesajın üzerine uzun süre basılı tutup açılan seçenekler arasında “Sabitle” opsiyonunu kullanabilecek.

Bu sayede seçilen mesaj sohbet sayfasında üst sıraya iğnelenmiş olacak. Şu anda geliştirme çalışmaları devam eden WhatsApp mesaj sabitleme özelliği kullanıcılarda epey heyecanlandırdı. WhatsApp mesaj sabitleme özelliğinin tam olarak hangi tarihte uygulamada kullanıma açılacağı henüz netlik kazanmadı.  

(WABetaInfo) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...