WhatsApp Windows güncellemesinde ortaya çıktı: 'Geri ara' butonu geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp Windows güncellemesinde ortaya çıktı: 'Geri ara' butonu geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, Windows kullanıcıları için yeni bir özelliği kullanıma sundu. Mesajlaşma platformunun Windows sürümündeki son güncellemede ortaya çıkan özellik ise bir 'geri ara' butonu.

WhatsApp, Windows'taki yerel uygulama için hata düzeltmelerinin yanı sıra yeni özellikleri sunduğu bir güncelleme yayınladı. Ekran paylaşımı desteğini kullanıma sunan WhatsApp, şimdi de cevapsız aramalarla ilgili küçük iyileştirmeler yapıyor. WhatsApp, özellikle cevapsız aramaları daha belirgin hale getirmeyi amaçlayan yeni bir özelliği kullanıma sundu.

WABetaInfo'nun aktardığı bilgilere göre, WhatsApp üzerinden gelen bir arama cevapsız kaldığında, sohbet içindeki cevapsız arama bildiriminin yanında artık 'geri ara' butonu bulunacak. İşte bu özellik, Windows'ta WhatsApp beta'nın en son sürümünü Microsoft Store'dan yükleyen kullanıcılara ulaşmaya başladı. 

WHATSAPP WINDOWS'A GERİ ARA BUTONU GELDİ

Ekran görüntüsüne baktığımızda, WhatsApp'ta bir arama cevapsız kaldığında oluşturulan olay mesajında artık 'geri ara' butonunun görünür durumda olduğunu anlıyoruz. Bu buton, kullanıcılara yalnızca tek bir dokunuşla cevapsız bir aramaya geri dönme imkanı sağlıyor.

WhatsApp Windows güncellemesinde ortaya çıktı: 'Geri ara' butonu geliyor

WhatsApp'ta 'geri ara' düğmesi böyle görünecek

Mesajlaşma platformu, bu özelliği uygulayarak cevapsız aramaları ve geri arama özelliğini daha iyi vurgulamak istiyor. Bununla birlikte, bazı kullanıcıların 'Cevapsız arama' yazan bildirime dokunduklarında arayan kişiyi hızlı bir şekilde arayabileceklerini bilmiyor olabilir. Bu yüzden WhatsApp, cevapsız aramalara daha hızlı bir dönüş sağlamak istiyor olabilir. 

Şu anda bu özellik, Microsoft Store'da yayınlanan Windows WhatsApp beta güncellemesini yükleyen bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Önümüzdeki günlerde daha fazla kullanıcıya ulaşması ve nihayetinde kararlı sürümle tüm WhatsApp Windows kullanıcılarına yayılması bekleniyor. 

(Kaynak: WABetaInfo)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...