WhatsApp test kullanıcılarına sundu... Bir özellik daha geliyor! Herkes severek kullanacak

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
WhatsApp test kullanıcılarına sundu... Bir özellik daha geliyor! Herkes severek kullanacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

Çevrim içi anlık mesajlaşma servisi WhatsApp, emoji ile mesajlara tepki verme özelliğini genişletmeye başlıyor. Geçtiğimiz ay tüm kullanıcılara sunulan mesajlara emojiyle tepki verme işlevi birçok kullanıcının beğenisini toplamıştı. Söz konusu özellik henüz beta sürümündeyken bile zaten özelliğin genişletileceği söyleniyordu. Şimdi mesaj tepkilerine yeni emojiler eklenebileceğini görüyoruz.

Teknoloji devi Meta'ya ait mesajlaşma uygulaması WhatsApp, son dönemlerde üst üste onlarca yeni özelliği kullanıcılarına sundu veya sunmak için çalışıyor. Bu özellikler arasında en çok beğenilenlerinden biri ise emoji ile mesajlara tepki verme yeteneği idi. Bu özellik sayesinde bir mesaja doğrudan bir mesajla cevap vermek yerine durumu anlatan bir emojiyle karşılık verebiliyorsunuz.

Bir mesaja uzunca bastığınızda karşınıza bir ekran çıkıyor ve burada mevcut WhatsApp sürümünde 6 adet emoji çıkıyor. Kalp, beğeni, gülen yüz, ağlayan yüz, şaşkın yüz ve temenni (ya da çak bir beşlik) emojilerinden birini seçerek karşınızdaki kişinin mesajına tepki vermek mümkün hale geldi. Ancak artık daha fazla emoji kullanabileceğiniz günler daha yakın. 

WHATSAPP EMOJİ TEPKİLERİ YENİLENİYOR

WhatsApp Android 2.22.15.7 beta ve iOS 22.14.0.71 beta sürümlerindeki kullanıcılar artık daha fazla emoji ile tepki verebiliyor. Bu özellik yalnızca bazı beta test kullanıcılarına sunuldu ve önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıya ulaşması bekleniyor. Eğer bir mesaja uzunca bastığınızda tepki sekmesinde yeni bir artı (+) simgesi görmüyorsanız bu özelliğin size sunulması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Eğer artı simgesi görünüyorsa, simgeye dokunduğunuzda yeni emojileri göreceksiniz.

WhatsApp test kullanıcılarına sundu... Bir özellik daha geliyor! Herkes severek kullanacak

Şu anda tüm beta test kullanıcıları bile bu özelliğe kavuşmuş değil. WhatsApp, özelliği önümüzdeki haftalarda daha fazla beta test kullanıcısına sunmayı planlıyor. 

WhatsApp, son dönemlerde yeni yeni özellikler ile kullanıcılarını memnun etmeye çalışıyor. Bu özellikler arasında sesli mesajları dinlerken uygulamada gezinmek de bulunuyor. Şimdiye kadar bir sesli mesajı dinlerken sohbetten çıktığımızda sesli mesaj duraklatılıyordu. Ancak bu değişti. Bunun yanı sıra maksimum grup katılımcı sayısı da 256'dan 512'ye kadar çıktı. Ayrıca gelecek özellikler arasında ise mesaj düzenleme ve silinen mesajı geri alma bulunuyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...