WhatsApp kullanıcılarına müjde! Beklenen özellik ilk kez göründü

Düzenleyen:
WhatsApp kullanıcılarına müjde! Beklenen özellik ilk kez göründü

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Meta'ya ait şirketi, kullanıcılara anket yapma imkanı sunacak.

WhatsApp'ın anket özelliğini geliştirmekte olduğuna yönelik ilk haberler geçtiğimiz ay basında yer almıştı. Ancak anketlerin nasıl görüneceği belli değildi. Nihayet anketlere ilişkin ilk görüntüler de gelmeye başladı.

Mesajlaşma ağı WhatsApp, gruplarınızda anket oluşturmanıza izin verecek. İlk haberler geçtiğimiz ay yayınlanan iOS 22.6.0.72 WhatsApp beta güncellemesinde fark edilmişti. WABetaInfo sitesinin haberine göre, yeni görüntü ise iOS 22.8.0.72 WhatsApp beta sürümünden alındı. 

WhatsApp kullanıcılarına müjde! Beklenen özellik ilk kez göründüWhatsApp anketler bu şekilde görünecek. 

Özellik hala geliştirme aşamasında olduğu için kullanıcılara açık değil. Anketler ilerleyen zamanlarda yeni bir güncellemede kullanıma sunulduğunda nasıl kullanıldığını sizinle paylaşacağız. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...