WhatsApp kullanıcıları yıllardır bunu bekliyor: Saç baş yoldurtan eksikliğe son!

Düzenleyen:
WhatsApp kullanıcıları yıllardır bunu bekliyor: Saç baş yoldurtan eksikliğe son!

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların yıllardır talep ettiği bir özelliği sonunda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Buna göre kullanıcılar artık bir numarayı kaydetmeden o numaraya mesaj atabilecek ya da arayabilecek.

WhatsApp, hem iOS hem de Android cihazlara yeni bir özellik kazandıracak. Yıllardır "neden yok ki?" dedirten saç baş yoldurtan o eksiklik nihayet son bulacak. Artık kullanıcılar bir numaraya mesaj atmak için rehbere eklemeye gerek duymayacak. 

Teknoloji devi Meta'ya ait mesajlaşma platformu WhatsApp'ın son beta sürümünde yıllardır beklenen özellik de göründü. Heyecan uyandıran özellik sayesinde kullanıcılar, bir numarayı kaydetme ihtiyacı duymadan mesaj yazabilecek veya arayabilecek. Şu anda rehberinizde kayıtlı olmayan bir numaraya dokunduğunuzda uygulama varsayılan aramaya yönlendirmekte.

WABetainfo'nun haberine göre, Android'in beta uygulamasında (v2.22.8.11) WhatsApp, sohbet üzerinde gelen bir numara ile kaydetmeden iletişim kurmanızı sağlıyor. Yani WhatsApp'ta size gönderilen bir numarayı kaydetmenize gerek kalmadan iletişim kurabileceksiniz.

WhatsApp'ın bu özelliği ne zaman tüm kullanıcılara sunacağı henüz bilinmezken, yakın bir tarihte başlatması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...