WhatsApp Kanallar tüm kullanıcılara sunuldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
WhatsApp Kanallar tüm kullanıcılara sunuldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

WhatsApp, bir süredir merakla beklenen Kanallar özelliğini tüm kullanıcılara sundu. Popüler mesajlaşma hizmetinin yeni özelliği kısa sürede ilgi odağı haline geldi.

Meta şirketine ait anlık mesajlaşma ağı WhatsApp, Kanallar özelliğinin Türkiye de dahil olmak üzere 150 ülkede kullanıma sunulduğunu duyurmuştu. Özellik kısa sürede birçok işletme, tanınmış kişi ve kurumlar tarafından kullanılmaya başlandı. Hatta Türk takımları Kanallar özelliğine hızlı bir başlangıç yaptı. WP Kanallar'da en çok takipçisi bulunan takımlar da belli olmuştu. 

20 Eylül itibarıyla Galatasaray'ın 1,5 milyon; Fenerbahçe'nin 1 milyon 34 bin; Beşiktaş'ın 412 bin ve Trabzonspor'un 152 bin takipçisi bulunuyor. 

WHATSAPP KANALI NASIL AÇILIR? 

Peki, WhatsApp'ta Kanal nasıl açılır? İlk olarak WhatsApp'ı masaüstünde ya da web sürümünde açmanız gerekiyor ve hemen ardından Kanallar simgesine tıklayın. Daha sonra 'Kanal Oluştur' seçeneğine basın. Bir sonraki adım ise, 'Devam'a tıklamak ve ekrandaki talimatlara uymak olacak. 

Kanalınıza bir ad, açıklama ve simge ekleyin. Böylece, WhatsApp'ta kanal oluşturmayı başardınız. 

WHATSAPP'TA KANAL NASIL BULUNUR? 

Peki, WhatsApp bir kanal nasıl bulunur? Takip etmek istediğiniz WhatsApp kanalını bulmak için ise yapmanız gerekenler şu şekilde:

İster mobilden ister web'den WhatsApp'a girin ve Kanallar simgesine tıklayın. Mobilde Kanallar, 'Güncellemeler' sekmesi altında yer almakta. Daha sonra ekranı aşağı doğru kaydırdığınızda takip etmeniz için size önerilen 'kanallar'ı göreceksiniz. Bunlar arasından takip etmek istediğiniz kanalların üzerine tıklayın ve şimdi ekranda kanal çıkacak. Buradan sağ üst köşedeki 'takip et' butonuna tıklayın ve artık kanalı takip ediyorsunuz.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...