WhatsApp, Facebook'u solladı

WhatsApp, Facebook'u solladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Mesajlaşma servislerine duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor ve bu yüzden de firmaların aralarındaki çekişmeler sürekli büyüyor.

iMessage gibi iOS odaklı bir mesajlaşma servisinin yanında; Facebook, WhatsApp, Hangouts, BlackBerry Messenger, Snapchat, Skype, Line, WeChat gibi multi-platform mesajlaşma servisleri de bulunuyor. Bu servislerin hepsinin tek bir amacı var, o da başı çeken servis olabilmek. Öncelikli olarak belirtmekte fayda var ki Survey adlı anket sitesi tarafından yapılan anketin sonuçlarında ortaya çıkan verilerin herhangi bir kesinliği yoktur. Survey tarafından 3.759 iOS ve Android kullanıcısı ile yapılan anketin sonucunda (Evet, Windows Phone bulunmuyor; eğer ki bulunsaydı, sonuçlara fazlası ile etki edeceği açıktı.) kullanıcılara, "Haftada en az bir kez hangi mesajlaşma servisini kullandınz?" sorusu yöneltildi ve anket %44 ile WhatsApp, %35 ile Facebook, %17 ile de WeChat olarak sonuçlandı.(teknoeditör)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...