WhatsApp can sıkan sorunu yeni güncellemeyle çözdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp can sıkan sorunu yeni güncellemeyle çözdü

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma platformu konumunda bulunuyor. Fakat platform son dönemlerde bazı çökmelerle gündemde yer alıyor. Firma bu durumu düzeltmek için yeni bir güncelleme yayınladı.

WABetaInfo tarafından bugün yayınlanan blog yazısına göre WhatsApp, uygulama hatalarını düzeltmek için yeni bir güncelleme yayınladı. Android için WhatsApp beta güncellemesinin 2.23.15.22 sürümüyle emoji çökmeleri başta olmak üzere birçok hata düzeltildi.

WHATSAPP ÇÖKME HATALARI DÜZELTİLDİ

WhatsApp kullanıcıları; Android için beta 2.23.15.21 güncellemesinde emoji klavyesinde çökme, avatar için yapılandırma, gizlilik bölümüne erişim ve çizim düzenleyici kısmında birtakım sorunlar yaşıyordu. Bu sorunlar ise kullanıcı deneyimini ciddi oranda düşürüyordu.

WhatsApp can sıkan sorunu yeni güncellemeyle çözdü

Yeni yayınlanan Android için WhatsApp beta güncellemesinin 2.23.15.22 sürümünde yaşanan tüm sorunlar iyileştirildi. WhatsApp beta kullanıcıları, yeni güncellemeyi indirerek emoji klavyesini ve erişmekte olduğu diğer tüm fonksiyonları kullanmaya devam edebilir.

Öte yandan normal WhatsApp sürümü, iki gün önce dünya genelinde çöktü. WhatsApp kullanıcıları çökmeyi Twitter ya da Instagram hesabından yaptıkları paylaşımlarla bildirdi. WhatsApp da Twitter hesabından paylaşım yaparak dünya genelinde WhatsApp'a erişim sorunu olduğunu belirttti. Ortalama olarak bir saat süren erişim sorunu saat 00.00'dan sonra düzeldi.

WhatsApp ile birlikte Instagram için de bazı erişim sorunlarının yaşandığı aynı gece kullanıcılar tarafından belirtildi. Fakat bu sorun için herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Sadece belirli kullanıcıların yaşadığı tahmin ediliyor.

(Kaynak: WABetaInfo) 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...