WhatsApp büyük güncellemeyi yayınladı: İşte 4 yeni özellik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp büyük güncellemeyi yayınladı: İşte 4 yeni özellik

TEKNOLOJİ Haberleri

Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınladı. Dünyanın en popüler çevrim içi mesaj ağı, dört yeni özelliğini erişime sundu.

Teknoloji devi Meta'ya ait mesajlaşma platformu WhatsApp için Apple'ın uygulama mağazası App Store'da 23.14.79 kodunu taşıyan yeni bir güncelleme yayınlandı. Mesajlaşma hizmeti, yeni özellikleri kısa bir notla açıkladı. Uygulamanın açıklamasına göre, platformda artık çok sayıda avatar çıkartması için gelişmiş bir gezinme özelliği yer alacak. Ancak bununla birlikte üç yeni özellik daha kullanıcılara sunuluyor; sohbet aktarımı, görüntülü aramalar için yatay mod desteği ve bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize alma. 

WHATSAPP ARAMALARA YENİ ÖZELLİKLER

WhatsApp, yeni özellikleri şu şekilde açıklıyor:

• Şimdi yeni bir cihaza geçiş yaparken tam hesap geçmişini platform içinden aktarabileceksiniz. Bunun için Ayarlar > Sohbetler > Sohbetleri iPhone'a Aktar seçeneklerine tıklamanız yeterli. 

• Çıkartma tepsisi gezinme deneyimi iyileştirilecek ve daha çok Avatar ile daha çeşitli çıkartma setleri içerecek şekilde baştan tasarlandı. 

• Yatay modda görüntülü arama özelliği geldi.

• Bilinmeyen numaralardan gelen aramalar otomatik olarak sessize alınabilecek. Özelliği aktif etmek için Ayarlar > Gizlilik > Aramalar'a gidin. 

Bu özellikleri kullanabilmek için App Store'dan WhatsApp uygulamasını güncelleyin. Eğer güncellemenize rağmen özellikler görünmüyorsa biraz daha beklemeniz gerekeceği anlamına geliyor. 

(Kaynak: WABetaInfo) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...