Vergisiz telefon: Samsung Galaxy A24 özellikleri ve şaşırtan Türkiye fiyatı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Vergisiz telefon: Samsung Galaxy A24 özellikleri ve şaşırtan Türkiye fiyatı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Vergisiz telefon kampanyasına giren Samsung Galaxy A24'ün Türkiye fiyatı merak ediliyor. Cihazın tüm teknik özelliklerini ve ülkemizdeki satış fiyatını sizler için bir araya getirdik!

Kabine Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim döneminde gençlere vadettiği 'vergisiz telefon satışı'nın hayata geçirileceğini duyurdu. Üniversite öğrencilerinin faydalanabileceği telefon kampanyasına ilişkin bilgi veren Erdoğan "Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize vaadimiz olan cep telefonu ve bilgisayar desteğini hayata geçiriyoruz. Gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz. Piyasa fiyatının yüzde 44,4, bilgisayarlar için yüzde 16,7 tutarında destek sağlayacağız" dedi. 

Vergisiz telefon arayan tüketiciler için ideal bir seçenek olarak dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Samsung Galaxy A24'ün Türkiye fiyatı herkesi şaşırtıyor. Güçlü donanımıyla beğeni toplayan ürün, ülkemizde şu anda "vergisiz telefon" kapsamında değerlendiriliyor. Peki ya Galaxy A24 özellikleri neler? Galaxy A24'ün satış fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

SAMSUNG GALAXY A24 ÖZELLİKLERİ

Ülkemizde "vergisiz telefon" kampanyası aracılığıyla uygun fiyatlardan erişilebilen Samsung Galaxy A24'ün fiyat-performans odaklı teknik özellikleri şu şekilde:

  • Boyut ve ağırlık: 162,1 x 77,6 x 8,3 mm, 195 gram
  • Ekran: Full HD+ çözünürlük, 90 Hz yenileme hızı, 6.4 inç AMOLED Infinity-U ekran
  • İşlemci: MediaTek Helio G99, sekiz çekirdekli (2×2,2 GHz Cortex-A76 ve 6×2,0 GHz Cortex-A55), Mali-G57 MC2 GPU
  • Dahili depolama alanı: 128 GB ve 256 GB
  • RAM kapasitesi: 6 GB ve 8 GB RAM
  • Arka kamera: 50 MP (ana kamera) + 50 MP (ultra geniş açı) + 2 MP (makro)
  • Ön kamera: 13 MP selfie kamerası
  • İşletim sistemi: Android 13 tabanlı One UI 5.1
  • Batarya kapasitesi: 25W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil

Vergisiz telefon: Samsung Galaxy A24 özellikleri ve şaşırtan Türkiye fiyatı!

SAMSUNG GALAXY A24 FİYATI

50 MP ana kamerası ve 2 güne kadar dayanıklılık vaat eden pil ömrüyle dikkat toplayan Samsung Galaxy A24'ün Türkiye fiyatı 8 bin 399 TL'den başlayan rakamlarla alıcı karşısına çıkıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...