Uzaydaki kozmonot paylaştı: Bu kaçak yolcular da kim?

Düzenleyen:
Uzaydaki kozmonot paylaştı: Bu kaçak yolcular da kim?

TEKNOLOJİ Haberleri

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görevli olan Rus kozmonot Sergey Korsakov, sosyal medya hesabından Rus kargo aracı Progress MS-18'in fotoğrafını paylaşarak "Bizi izleyen bu kaçak yolcular da kim?" dedi.

Rus kozmonot Sergey Korsakov, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görevini sürdürürken bir yandan da sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaya devam ediyor.  Rus uzay ajansı Roscosmos'a bağlı kozmonot Korsakov, bu kez de tuhaf 'kaçak yolcuları' yakaladı.

Korsakov, 1 Haziran'da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ISS'den ayrılan Rus kargo aracı Progress MS-18'i görüntüledi. Kozmonot, kargo aracının üzerindeki bazı bileşenlerin ışıklarını gözlere benzeterek güldüren bir paylaşımda bulundu.

Uzaydaki kozmonot paylaştı: Bu kaçak yolcular da kim?

STAR WARS BENZETMESİ

Korsakov, paylaşımına "Progress MS-18 başarıyla ayrıldı ve yola koyuldu. Ama bizi izleyen bu kaçak yolcular da kim?" notunu ekledi. Sosyal medya kullanıcıları, bileşenleri Star Wars'taki R2-D2'ya ve Doctor Who'nun düşmanı Daleklere benzetti.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...