Uygulamalı ileri teknoloji test merkezi açıldı

Uygulamalı ileri teknoloji test merkezi açıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Tüm Telekomünikasyon İş Adamları Derneği (TÜTED), "Kullanıcı Deneyimi ve Uygulamalı Telekomünikasyon Eğitim ve Test Merkezi"ni hizmete açtı.

Tüm Telekomünikasyon İş Adamları Derneği (TÜTED), "Kullanıcı Deneyimi ve Uygulamalı Telekomünikasyon Eğitim ve Test Merkezi"ni hizmete açtı. Turkcell'in desteğiyle İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi bünyesinde hayata geçirilen merkez yaklaşık 1.7 milyon lira yatırıma mal oldu. Yeni teknoloji ve stratejilerin uygulandığı, uçtan uca ürün, hizmet tasarımı geliştirmesi için testlerin gerçekleştirildiği laboratuvarda, bilimsel araştırmaların yürütülmesi ve kullanıcı deneyimi konusunda uzmanlar tarafından eğitimler verilmesi amaçlanıyor. Merkezin sektörde önemli bir ihtiyacı gidermesini hedeflediklerini ifade eden TÜTED Başkanı Adil Zafer Müftüoğlu, "Bu projeyle birlikte mevcut ve potansiyel işgücüne bilişim ve telekomünikasyon teknolojileri ve kullanıcı deneyimleri alanında derinlemesine bilgi ve yetenek kazandırılarak, pazarda yüksek talep oluşturacak Ar-Ge ve inovasyona dönük yeni girişimlerin artırılmasını hedefliyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...