USB-C bağlantı noktalı AirPods Pro için tarih verildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
USB-C bağlantı noktalı AirPods Pro için tarih verildi

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, eylül ayında iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride birçok değişiklik bekleniyor. Fakat en önemlisi bağlantı noktası için yapılacak değişiklik olacak. Firmanın bu değişikliği ayrıca AirPods Pro modeli için de uygulayacağı belirtildi.

Teknoloji devi Apple'ın eylül ayında USB-C bağlantı özellikli iPhone 15 serisini tanıtacağı biliniyor. Mark Gurman'ın bu haftaki Power On bültenine göre şirket, yeni AirPods Pro modeli için de aynı yolu izleyecek.

USB-C GİRİŞLİ AIRPODS PRO, EYLÜL AYINDA TANITILACAK

Mark Gurman'ın Power On haber bültenine göre Apple, eylül ayında iPhone 15 serisiyle birlikte ek olarak USB-C girişli yeni AirPods Pro modelini de tanıtacak.

Kablosuz kulaklıklar, yeni bir sağlık özelliğine de sahip olacak ve diğer modellerden ayrılacak. Firma, yeni çıkacak AirPods Pro modeline İşitme Testi özelliği ekleyecek. Bu özellik, AirPods Pro kullanıcısının yanıtlarına bağlı işitme sorunlarını test edecek. Ayrıca kullanıcının kulağına hangi seviyede gerekiyorsa o seviyede yükseklikte ses sunacak. Analist Mark Gurman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi:

"Şirket, AirPods modellerinin bir kişinin ne kadar iyi duyabildiğini belirlemesini sağlamak için farklı tonlar ve sesler çalacak yeni bir İşitme Testi özelliği üzerinde çalışıyor. Buradaki fikir, Apple Watch EKG uygulamasının kalp sorunlarını kontrol etmesinden farklı olarak kullanıcıların işitme sorunlarını taramasına yardımcı olmaktır."

Kısaca özetlemek gerekirse Apple, akıllı saatlerindeki sağlık özelliklerinin bir benzerini uygun konseptte kablosuz kulaklıklarına da taşımak istiyor. Şirket, verdiği teknolojik hizmetlerin yanı sıra sağlık alanında da kullanım deneyimini en üste taşımayı hedefliyor.

(Kaynak, 9To5Mac)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...